Μία εταιρία με πάνω από 40 χρόνια ιστορίας | tzevelekidis.gr

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μία εταιρία με πάνω από 40 χρόνια ιστορίας

Η εταιρεία ξεκίνησε ως προσωπική επιχείρηση από τον Παναγιώτη Τζεβελεκίδη το 1971 με ένα μικρό κατάστημα στη Λ.Ηρώων 6 και αντιπροσώπευε τις εταιρείες SIEMENS και URANYA.  Το 1978 ο μέχρι 30/6/2014 πρόεδρος της εταιρείας κ. Αθανάσιος Τζεβελεκίδης ίδρυσε ατομική επιχείρηση στην οδό Μ.Μπότσαρη 68 με αντικείμενο HI-FI, VIDEO, κάμερες και γενικά ότι είχε σχέση με την σύγχρονη τεχνολογία της τότε εποχής. Οι δύο ατομικές επιχειρήσεις είχαν πολύ καλά αποτελέσματα και προέκυψε ανάγκη συγχώνευσης τους σε μια ομόρρυθμη εταιρεία με μετόχους τους δύο προαναφερθέντες.

Παράλληλα έγινε μεταφορά ολόκληρης της επιχείρησης στην Μ.Μπότσαρη 68 σε ένα αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα εκείνης της εποχής κατάστημα εμβαδού 280μ2. Η αύξηση του κύκλου εργασιών κάθε χρόνο ήταν αλματώδης και έφτασε το όνομα Τζεβελεκίδης να θεωρείται συνώνυμο των ηλεκτρικών ειδών. Το 1992 πεθαίνει ο ιδρυτής κ. Παναγιώτης Τζεβελεκίδης και η εταιρεία περνάει εξ’ολοκλήρου στον κ Αθανάσιο Τζεβελεκίδη. Το 1994 η εταιρεία διαβλέποντας την είσοδο ξένων μεγάλων παικτών στην ελληνική αγορά, γίνεται μέλος της EXPERT HELLAS και αποκτά με αυτόν τον τρόπο μια ασπίδα προστασίας.  Το 1996 η εταιρεία μετακομίζει σε πολυώροφο ιδιόκτητο κατάστημα στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής και αντιμετωπίζει με επιτυχία την είσοδο γνωστής αθηναϊκής αλυσίδας ηλεκτρικών η οποία ξεκινάει την πανελλαδική επέκτασή της από την Κομοτηνή. 

Την ίδια χρονιά   ο κ. Αθ. Τζεβελεκίδης γίνεται μέλος του Δ.Σ. της EXPERT HELLAS. Το 1997 εκλέγεται αντιπρόεδρος της EXPERT HELLAS (θέση που υπηρέτησε μέχρι το 2004, όποτε και αποχώρησε από τη διοίκηση), συμβάλλοντας σημαντικά στην εξέλιξη της ως ενός εκ των πρωταγωνιστών του κλάδου ηλεκτρικών ειδών στην ελληνική αγορά. Ταυτόχρονα το 1997 η εταιρεία μετατρέπεται σε Α.Ε και κυριαρχεί στην αγορά ηλεκτρικών ειδών της Κομοτηνής προσφέροντας μεγάλη γκάμα επωνύμων προϊόντων με ευέλικτη πιστωτική πολιτική ώστε να διευκολύνονται οι καταναλωτές. Μετά από μια δεκαετία η εταιρεία αποφάσισε να αφήσει την σιγουριά του κέντρου της Κομοτηνής που ασφυκτιά από το έντονο κυκλοφοριακό και τον Δεκέμβριο του 2006 μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις υψηλών πλέον προδιαγραφών εμβαδού  2400μ2 , δίπλα στο εμπορικό κέντρο KOSMOPOLIS, προσφέροντας πλέον ότι ζητάει ο σύγχρονος καταναλωτής, δηλαδή τεράστια γκάμα προϊόντων, άκρως ανταγωνιστικές τιμές και PARKING 50 θέσεων. Στις καινούργιες εγκαταστάσεις η εταιρία προσθέτει στις δραστηριότητές της την εμπορία επίπλων κουζίνας και ήδη σήμερα αποτελεί τον τελικό προορισμό των καταναλωτών της ευρύτερης περιοχής. 

 Το 2011 η εταιρία διαβλέποντας ότι η EXPERT HELLAS είχε οικονομικά προβλήματα αποχώρησε, και με άλλους 17 αποχωρήσαντες ίδρυσαν τη νέα ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών WELCOME STORES. Ήδη τον Σεπτέμβριο του 2017 η αλυσίδα αριθμεί 80 σημεία πώλησης και επεκτείνεται συνεχώς σε όλη την Ελλάδα. Ο  κ. Αθ. Τζεβελεκίδης διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. της WELCOME STORES με έδρα τη Θεσσαλονίκη από το 2011 έως 4/5/2014. Το καλοκαίρι του 2012 η εταιρία προσθέτει στην γκάμα του καταστήματος της Κομοτηνής φοιτητικά έπιπλα και έπιπλα εξοχής δίνοντας στον καταναλωτή ολοκληρωμένες λύσεις σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.  Την ίδια χρονιά (2012) τον Απρίλιο θέλοντας ο κ Αθ. Τζεβελεκίδης να δώσει ώθηση στην νέα ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών WELCOME STORES ανοίγει ένα νέο κατάστημα στην  Αλεξανδρούπολη συνολικής επιφάνειας 900μ,την μεγαλύτερη έκθεση της πόλης προσφέροντας στους καταναλωτές της, ευρεία γκάμα επιλογών από τα πιο αξιόπιστα brands της αγοράς, τις καλύτερες και πιο καθαρές τιμές και την άμεση εξυπηρέτηση για τα οποία η εταιρεία φημίζεται πάνω από 4 δεκαετίες πλέον. Τον Φεβρουάριο του 2016, έπειτα από 4 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας στην Αλεξανδρούπολη, η εταιρεία μετακομίζει το κατάστημα στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, Λ. Δημοκρατίας 221 και το μετατρέπει παράλληλα σε Virtual, πρωτοπορώντας στον κλάδο πωλήσεων ηλεκτρικών συσκευών περνάει σε νέα εποχή προσφέροντας στους καταναλωτές μεγαλύτερο κέρδος και περισσότερα από 2000 επώνυμα προιόντα με προβολή μέσω υπολογιστών αποβλέποντας στην διατήρηση αυτής της πορείας.

Το Ιούνιο του 2014 αποχωρεί από την διοίκηση της εταιρείας ο κ. Αθανάσιος Τζεβελεκίδης και την θέση του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο υιός κος Παναγιώτης Τζεβελεκίδης.

Αρχές του 2015 η εταιρεία επεκτείνεται προσθέτοντας ένα νέο όροφο 900 τ.μ. όπου στεγάζει τα έπιπλα εξοχής, τα νεανικά-φοιτητικά έπιπλα και τα είδη οικιακής χρήσης και στρώματα. Ταυτόχρονα ο 1ος όροφος του καταστήματος μετατρέπεται σε χώρο έκθεσης οικιακών επίπλων, διακοσμητικών, φωτιστικών, επίπλων κουζίνας με επώνυμες συνεργασίες όπως Nobilia, Sofa Company, Linea Strom, Calligaris, Inart κ.α. με επιλογές που αντανακλούν την Value for Money στρατηγική της εταιρείας. Την ευθύνη για την καθοδήγηση των καταναλωτών στην επιλογή της εφ' όλης της ύλης πλέον επίπλωσης ενός σπιτιού αναλαμβάνει η Αναστασία Τζεβελεκίδου με μεγάλη εμπειρία σε πρόταση ολοκληρωμένων λύσεων σε ασυναγώνιστες τιμές.

Απρίλιο του 2017 ο κος Παναγιώτης Τζεβελεκίδης εκλέγεται στο ΔΣ της WELCOME STORES AE αναλαμβάνοντας την θέση του Αντιπροέδρου της εταιρείας.

Από το 2011 η εταιρεία διαθέτει στον αύλειο χώρο της κοντέινερ συλλογής παλαιών ηλεκτρικών συσκευών για ανακύκλωση, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος.MISSION STATEMENT

Η Εταιρεία Τζεβελεκίδης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1971, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρικών συσκευών στη Θράκη. 40 χρόνια μετά, αποκομίζοντας τεράστια εμπειρία από χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες, δημιουργεί μαζί με άλλους πετυχημένους συνεργάτες την αλυσίδα καταστημάτων welcome και γυρίζει σελίδα σε μια ήδη επιτυχημένη πορεία.