Ηλεκτρικά είδη | tzevelekidis.gr

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ηλεκτρικά είδη

Η Welcome Stores Τζεβελεκίδης είναι ένα κατάστημα με μεγάλη ιστορία στην εμπορία ηλεκτρικών. Το κατάστημα είναι μέλος τις ελληνικής αλυσίδας WELCOME STORES στην οποία συμμετέχουν ως μέτοχοι, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, τα οποία δραστηριοποιούνται στον κλάδο της λιανικής πώλησης ηλεκτρικών οικιακών και λοιπών συσκευών, που είναι υγιείς επιχειρήσεις με δικά τους κεφάλαια. Η αλυσίδα που ξεκίνησε με 19 καταστήματα από τη Βόρεια Ελλάδα σήμερα αριθμεί 80 μέλη και συνεχώς μεγαλώνει για να αγκαλιάσει όλη την ελληνική αγορά.

Εδώ θα βρεις μια ολοκληρωμένη συλλογή από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα brands της αγοράς σε τηλεοράσεις, homecinema, dvd& blu-rayplayer, κλιματιστικά, εντοιχιζόμενες συσκευές, laptop,πλοηγούς και μια πλήρη γκάμα σε κουζίνες, ψυγεία, καταψύκτες, πλυντήρια-στεγνωτήρια, φούρνους μικροκυμάτων αλλά και κουζινομηχανές, μαγειρικά σκεύη, συστήματα σιδερώματος, καφετιέρες, ασύρματα τηλέφωνα και άλλες κατηγορίες ηλεκτρικών οικιακών συσκευών. Και όλα αυτά σε καθαρές τιμές και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου.

Θα βρεις όμως και κάτι πρωτόγνωρο. Την αίσθηση ότι εδώ είσαι πάντα WELCOME.

Η WELCOME STORES έρχεται σαν απάντηση στον κουρασμένο καταναλωτή από τις μεγάλες απρόσωπες και ξένων συμφερόντων αγορές ηλεκτρικών.Στόχος μας είναι ο καταναλωτής σε κάθε κατάστημα μέλος της welcome stores να νοιώθει μοναδικός.Εδώ κάθε παράμετρος μιας σωστής αγοράς ικανοποιείται.

 

Ποιότητα, δίκαιες και καλές τιμές, ποικιλία προϊόντων, εξειδικευμένη τεχνολογική γνώση από εκπαιδευμένο προσωπικό, άμεση εξυπηρέτηση, εγγύηση λειτουργίας, μοναδικό after sales service και όλα αυτά πάντα με χαμόγελο.